Kom dichterbij jouw ware ‘natuur’.

Het verhaal

Eigenheid en oorspronkelijkheid. Dat is waar mijn werk over gaat! Ik geloof erin dat je hart volgen, je dromen verwerkelijken en trouw zijn aan jezelf super belangrijk is voor je eigen geluk. Deze ontwerpen zijn gemaakt om je dichterbij jouw ware ‘natuur’ te brengen en te laten zien wie jij écht bent.

Ontstaan van de prints

De ontwerpen ontstaan vanuit gevoel en intuïtie. Daardoor weet ik van tevoren nooit wat ik precies ga maken en hoe het eindresultaat zal worden. Mijn eerste inspiratie doe ik op uit persoonlijke verzamelingen van blaadjes, takjes, stenen, bloemen, planten, schelpjes en andere natuurlijke materialen. Daarna ga ik  verder aan de slag achter de computer. Hier ontstaan de prints puur in ‘het moment’. Toevalligheden en uitproberen spelen een grote rol in het ontwerpproces. De ontwerpen bestaan uit een collage samengesteld uit meerdere kleine beelden. Als een schildermeester kijk ik naar ieder detail van het ontwerp en besteed tijd aan de juiste compositie. Alles wordt met aandacht samengesteld en bij elkaar gebracht. Soms bevat één ontwerp zelfs meer dan 40 losstaande afbeeldingen. Het is een proces van uren waarin ik helemaal kan verdwijnen. Het eindresultaat zijn prints met details, kleuren, texturen of structuren uit de natuur die samen een nieuwe, wonderlijke wereld laten zien.

Persoonlijk voor jou gemaakt.

Wil je écht iets unieks? Laat dan een persoonlijke sjaal maken. Hierbij wordt een print speciaal voor jou gemaakt, afgestemd op wie jij bent. Van deze bijzondere sjaal wordt slechts één uiek exemplaar gemaakt. Jij bent de enige van de hele wereld die deze prachtige sjaal draagt.

 

Wasvoorschriften

100% zijde
– niet wassen, niet weken
– niet bleken
– niet in de droogtrommel
– strijken met middelmatige temperatuur
– chemisch reinigen (alle oplosmiddelen behalve trichooretheen)

Draagmogelijkheden vierkante sjaals

 

Bron: Youtube